HAFI Industries Kft.


A tartalomhoz

GOP komplex  vállalati technológiai fejlesztés

Hírek

A gyártásunk kibővítésének eredményeként a meglévő üzemeink már nem tudják teljesíteni a megrendelés volumenét. 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben a Hafi Industries Kft. a saját területein kívül még kb. 1000 m2 gyártóterületet bérelt.

A távolabb fekvő üzemek hátrányt jelentenek a költségek, a szervezés és az idő szempontjából. Ezért született az a döntés, hogy a meglévő csarnokot kibővítjük.

A meglévő üzem bővítésével rendelkezésünkre fog állni az a terület, amely már teljesíteni tudja a bejövő megrendelések várt volumenét (+15-20%). Az épület bővítését az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program támogatási rendszerében elnyert pályázat segítségével valósítjuk meg.

Az épület fejlesztésével párhuzamosan szükségessé vált a meglévő műszaki gépek, eszköz és berendezések újítása fejlesztése, annak érdekében, hogy megfelelően tudják kiszolgálni az új épületet és növekvő dolgozói létszámot, valamint az általunk kifejlesztett HAFI BIOCOS BLOC©.technológiához szükséges panelek gyártását.

Ezen eszközök beszerzését is a Új Széchenyi Terv támogatási rendszerében elnyert pályázat segítségével valósítjuk meg. Az építkezés során nyilvánvalóvá vált, hogy a tervezett profilbővítés, valamint a gyártókapacitás növekedése és piaci igények megfelelő kiszolgálása érdekében további fejlesztések szükségesek.

Az új épületbe beépítésre kerülne egy 16 t-s daru. Továbbá az épület kiegészítésre kerülne egy festőműhellyel, melyben egy 5 t-s daru kerülne beépítésre. A daruk a nagyméretű kompresszorok gyártására és szállítására szolgálna. A festőműhely az alkatrészek helyben történő festését tenné lehetővé.

A beruházással az eddigieknél nagyobb méretű egységek gyártására nyílik lehetőség.

Ezen komplex vállalati technológiai fejlesztést Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott

 

„Darukapacitás bővítése és festőműhely kialakítás berendezések beszerzésével a Hafi Industries Kft-nél Esztergomban”

 

című GOP-2.1.1-12/B-2013-0331 jelű elnyert pályázat segítségével valósítjuk meg.

 

 

 

Kezdőlap | Magunkról | Termékek | Képek | Hírek | Kapcsolat | Oldaltérkép


HAFI Industries Kft. 2500 Esztergom Dobogókői út 82. Tel: 00-36/33-417-644 Fax: 00-36/33-411-196 | hafi@hafi.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe