HAFI Industries Kft.


A tartalomhoz

KDOP Csarnok és irodabővítés a HAFI Industries Kft telephelyén

Hírek

A HAFI Industries Kft az „Új Széchényi Terv” „Telephelyfejlesztés” pályázatán nyert 100 millió forint vissza nem térítendő támogatás felhasználásával gyártócsarnok és irodabővítést valósított meg esztergomi telephelyén. (asz:KDOP-1.1.1/C-11-2011-0048)

 

Az 1989-ben alakult HAFI Industries Kft. egyedi kompresszor állomások és azok vezérlésének gyártásával foglalkozik. Termékei az élelmiszeripar, hűtőipar, gáz és olajipar számára készülnek. 2005 óta BIOCOS©  rendszerű szennyvíztisztító technológiát is szállít. A korábbi sorozatgyártáshoz képest a termékek ma már magas hozzáadott értékkel bíró komplex szerkezetek.  A piac bővülése a gyártási kapacitás növelését tette indokolttá.

 

A csarnok és irodaépület bővítés 2014 tavaszán fejeződött be. A beruházás során a jelenlegi gyártóterület 1200m2-tel növekedett. A régi gyártócsarnokhoz keleti irányban hozzáépített új daruzott csarnok lehetővé teszi akár 30 tonnás berendezések mozgatását és kiszállítását. Az új csarnokrészben a gyártás kisebb szállítási útvonalakkal, hatékonyabban végezhető. A csarnok alkalmassá vált a társaság piaci igényeinek megfelelő nagyméretű kompresszorállomások gyártását. Az egy időben gyártható gépek száma megháromszorozódott. A kapacitás bővítéssel a szállítási határidők rövidülnek, több,  a szigorodó piaci követelményeknek jobban megfelelő gépek szállítása vált lehetővé. A kapacitásbővítés létszámbővítést is jelent mind termelő mind tervező létszámban. A várható létszámnövekedés 30-40%.

 

A beruházás kapcsán 407m2 új irodabővítés és 80m2 meglévő iroda felújítás valósult meg. Az iroda bővítésével a s dolgozók jobb munkakörülmények között, esztétikus, modern irodában dolgozhatnak. A beruházás megvalósításával a társaság 50 fős létszáma várhatóan 75 főre nőhet.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információ a www.hafi.hu oldalon található.

 

 

Kapcsolat:

Beluzsár Levente – beruházási vezető

Telefon: +36 (33) 999-221

bel@hafi.hu

 

 

 

 

 

Kezdőlap | Magunkról | Termékek | Képek | Hírek | Kapcsolat | Oldaltérkép


HAFI Industries Kft. 2500 Esztergom Dobogókői út 82. Tel: 00-36/33-417-644 Fax: 00-36/33-411-196 | hafi@hafi.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe